Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μελέτες Οικοδομικών Έργων

Ο ακρογωνιαίος λίθος της κατασκευής ενός νέου οικοδομικού έργου και ειδικότερα ενός κτιρίου κατοικιών, γραφείων ή καταστημάτων αποτελεί η Μελέτη του έργου. Με τον όρο Μελέτη Έργου εννοείται η σχεδίαση του νέου κτίσματος εντός του οικοπέδου ή του γηπέδου με τρόπο τέτοιο ώστε η θέση του και τα μεγέθη του είναι σύννομα την ισχύουσα νομοθεσία, να είναι λειτουργικό, ασφαλές, καλαίσθητο, εναρμονισμένο με το περιβάλλον (φυσικό ή δομημένο) μέσα στο οποίο εντάσσεται, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την οικονομία του έργου και την επιθυμία του πελάτη.


Η Μελέτη αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία και περιλαμβάνει επιμέρους μελέτες, όπως την τοπογραφική αποτύπωση, την αρχιτεκτονική σύνθεση, την στατική και αντισεισμική επάρκεια, την πληρότητα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, τον «πράσινο» ενεργειακό σχεδιασμό κ.α.

Η σύγχρονη εποχή απαιτεί κατασκευές φιλικές προς το περιβάλλον με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών της.
Πλαισιωμένοι από ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών όλων των ειδικοτήτων και έχοντας γνώση των κανόνων της τέχνης και της επιστήμης, το γραφείο μας είναι σε θέση με την εμπειρία του και την εργατικότητα του να εκπληρώσει τους παραπάνω στόχους και να σχεδιάσει κτίρια απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη.

Ειδοποίηση Cookies

Μάθετε περισσότερα για το πως αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τα cookies.

Back to top